Qendra e këshillimit për të prekurit nga dhuna.

Mbështetja e viktimave në të dy Bazelet
mbështet të prekurit nga dhuna dhe
i informon për të drejtat e tyre.

Të grabitur, të rrahur, të kërcënuar?

Të ngacmuar apo të përdhunuar seksualisht?

Të rrahur, të kërcënuar, të kontrolluar, të përndjekur në shtëpi?

Keni pasur një aksident dhe jeni lënduar, në trafik apo në punë?

Fëmijë apo i ri?
#mos qëndro vetëm

I punësuar, me kusht?

Të detyruar në punë seksuale?

Neglizhencë mjekësore, a është e mundur diçka e tillë?

Nuk u dëgjua JO-ja juaj?

A mund të jetë një mashkull viktimë?

Previous slide
Next slide

A jeni lënduar ju ose një anëtar i ngushtë i familjes si pasojë e një krimi?
Pastaj ju keni një kërkesë sipas Aktit të Ndihmës së Viktimave (OHG). për këshilla dhe mbështetje falas nga Victim Support.

Ne jemi këtu për ju!

Mund të na kontaktoni me telefon

Nga e hëna në të premte nga ora 8:30 deri në 12 pasdite dhe nga 13:30 deri në 16:30

Jashtë këtyre kohërave mund të na lini një mesazh në aparatin tonë të telefonisë elektronike ose të dërgoni një email tek

info@opferhilfe-bb.ch .

Për ndihmë me dhunën në familje, na kontaktoni 24/7

  • Në rast urgjence dhe për ndihmë në vend, sigurohuni që të telefononi numrin e urgjencës së policisë 117
  • për strehim mbrojtës për gratë dhe fëmijët në strehën e grave në Basel 061 681 66 33 ose në strehimin për gratë dhe fëmijët 061 302 85 15
  • në dorën e ofruar 143
  • në linjën e ndihmës për fëmijë dhe të rinj 147