Trupi im – NUK NJË LOJË

Mendimi im – NUK LOJË

Ndjenjat e mia – JO NJË LOJË

Jeta ime – JO NJË LOJË

Perceptimi im – JO NJË LOJË

Kufijtë e mi – JO NJË LOJË

JO NJË LOJË ju ndihmon të thoni ndaloni dhe vendosni kufij për veten dhe të tjerët.

Pjesa më e madhe e jetës është një lojë, është e bukur, argëtuese, argëtuese dhe jep arsye për të qeshur. Por çdo gjë ka kufijtë e saj. Ju vendosni se ku janë kufijtë dhe ju takon juve t’i komunikoni ato kufij. JO NJË LOJË do t’ju ndihmojë me këtë.


Porositni fletën tuaj të afisheve !

Shkruani një email në info@opferhilfe-bb.ch dhe tregoni kufijtë vizualisht!

Shkarkoni subjektet e zgjedhura si mbrojtës ekrani ose imazhe sfondi për desktopin tuaj…

Ose për celularin tuaj…

A keni tashmë litarin e duhur?

Merre kontakt me ne!

info@opferhilfe-bb.ch