16 ditë kundër dhunës ndaj grave

Nga data 25 nëntor deri më 10 dhjetor ne po bëjmë fushatë aktive kundër dhunës ndaj grave. Gjatë kësaj periudhe do të publikojmë çdo ditë një film të ri me metrazh të shkurtër kushtuar kësaj teme të rëndësishme. Në bashkëpunim me një regjisor profesionist, kemi prodhuar 16 kontribute prekëse, ku secili prej tyre paraqet një grua nga rajoni që thotë fjalën e saj. Secila prej këtyre grave të përkushtuara bën një deklaratë personale që hedh dritë mbi aspektet e ndryshme të këtij problemi të përhapur.

Këto kontribute filmike mund t’i gjeni këtu në faqen tonë të internetit dhe në kanalin tonë në Instagram. Ju ftojmë ngrohtësisht t’i shikoni këto postime, t’i shpërndani ato dhe të përhapni mesazhin e rëndësishëm: Së bashku mund të ndërmarrim veprime kundër dhunës ndaj grave dhe të luftojmë për një botë më të drejtë.

Klikoni mbi një imazh për të shkuar në tregimin përkatës: